Autógumi-felni webáruház
Kosár: 0 tétel
auto-stop hírek
Információ
Speciális ajánlatunk

CSOMAGJÁT KERESI?!

Csomagja után érdeklődhet a DPD futárszolgálat vagy a Magyar Posta Zrt. elérhetőségein.
További információ:

auto-stop hírek/csomagjatkeresi?!

---------- 00 ----------

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 8.00 - 17.00

Ebédszünet: 12.30 - 13.00

Szombat: 8.00-12.00

(SZOMBATON CSAK TELEFONOS ÜGYFÉLSZOLGÁLAT! ÁRUÁTVÉTELRE LEHETŐSÉG NINCS!)

---------- 00 ----------
 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL CSAK ELŐZETES TELEFONOS IDŐPONT EGYEZTETÉS ALAPJÁN LEHETSÉGES HÉTFŐTŐL PÉNTEKIG 10.00-17.00 KÖZÖTT!!!

 
---------- 00 ----------

Kedves Vásárlóink!

Új szállító kollégánknak köszönhetően a szállítás
továbbra is INGYENES!*


*Az ingyenes szállítás
4 vagy több gumiabroncs/felni vásárlása esetén érvényes!
2 db-os rendelés esetén a szállítási költség:
személyabroncs esetén:     1 250 Ft/db
C-s esetén 1 500 ft/db
acélfelninél: 1 db esetén 2500 ft; 2 db: 1 250 ft/db. 
 
---------- 00 ----------
 
Kátyúgarancia a KÖBE Biztósítónál köthető!!
Ennek tartalma: Defekt gumiabroncs-,kátyúkár- és fényszórókár-biztosítás!!
Éves díja: 1 825 Ft.
 
---------- 00 ----------
 
ÚJ!!
 
Flottakezelés cégeknek:
 
- gumiabroncs szerelés és centírozás;
- gumiabroncs tárolás;
- személy; kis- és nagyhaszongépjármű teljeskörű kezelése
 
---------- 00 ----------

Speciális ajánlatunk

DUNLOP Dunlop Winter Response 2 - KIEMELT AKCIÓ!!

Auto-Stop ár:
GOODYEAR Goodyear UltraGrip 9 - SZEZON ELŐTTI KIEMELT AKCIÓ!!

Auto-Stop ár:
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL CSAK ELŐZETES TELEFONOS IDŐPONT EGYEZTETÉS ALAPJÁN LEHETSÉGES HÉTFŐTŐL PÉNTEKIG 10.00-16.00 KÖZÖTT!!! (SZOMBATON CSAK TELEFONOS ÜGYFÉLSZOLGÁLAT! ÁRUÁTVÉTELRE LEHETŐSÉG NINCS!)

BRIDGESTONE - "Kiváló teljesítménnyel a társadalom szolgálatában"

A Bridgestone alapítójának, Shojiro Ishibashi mottója:
"Kiváló teljesítménnyel a társadalom szolgálatában!"

Akik igazán értenek a gumiabroncsokhoz, azok már tudják, hogy a világ legjobb gumiabroncsai a BRIDGESTONE gyáraiban készülnek! A gyártó a világpiac 51%-át képviseli. A világon minden 5. autóra Bridgestone gumiabroncsot szerelnek, valamint minden BMW gyárilag téli defekttűrő BRIDGESTONE gumiabronccsal szerelve kerül piacra.

A tokiói székhelyű Birdgestone gyártja a legtöbb gumiabroncsot a világon. A prémium minőséget a japán mérnöki maximalizmus és precizitás garantálja. A Bridgestone gumiabroncsok 4 kontinens 57 gyárában készülnek többek között Tatabányán is. Elismertségét jelzi hogy a legtöbb japán autót Bridgestone abronccsal szerelik gyárilag de az európai autógyárak között is népszerű a márka. A Forma-1 révén a Bridgestone a motorsportban is nagy ismertségre tett szertAszimmetrikus kialakítású futófelület a kiváló stabilitásért és precíz kormányzási reakciókért. A feltűnő versenygumikhoz hasonlatos mintázat a legújabb gumikeverékkel párosulva kimelkedő tapadást biztosít még a legélesebb kanyarokban is.

Továbbá a Bridgestone egyedüli sikere, technológiája egyedülálló, hogy egyes gumiabroncsait 2-3 cm-es darabokból építi fel, melynek köszönhetően a Bridgestone gumiabroncsok mindig tökéletes kört alkotnak. Ilyenek pl.  Potenza Adrenalin RE002; Potenza S001; Potenza RE050a; Potenza RE050.

bővebben

PIRELLI - A vezető autógyárakkal közösen fejlesztett technológia

Nagy múltú olasz gumiabroncs gyár prémium minőségű termékekkel. A Pirelli abroncsok a legmagasabb vevői igényeket is kielégítik, ezért az autógyárak gyakran szerelnek Pirelli gumikat az autókra elsőszerelésként. Rengeteg Ferrari, Lambroghini, Mercedes, BMW, Aston Martin, Jaguar, Bentley, Ford, Peugeot, Fiat, Alfa Romeo került ki az autógyárakból Pirelli abronccsal szerelve az elmúlt évtizedekben.

bővebben

Continental - A minőség élménye a biztonsággal teljes

Continental 1871-ben alakult Hannoverben, gumitermékek gyártására. Ma már az autóipar egyéb területein is (pl. fék- és elektronikai rendszerek) jelen van élenjáró fejlesztéseivel. Gumiabroncs termékválasztéka az gépkocsigyártás teljes palettáját lefedi, a hagyományos abroncsoktól kezdve akár a defekttűrő vagy terepjáró abroncsokat tekintve. Termékei között számos felső- és középkategóriás autógyártó által jóváhagyott első szerelésű abroncs található.
A Continental ma már egyike a világ 5 legnagyobb autóipari beszállítóinak, Európában pedig az előkelő második hely birtokosa.

bővebben

DUNLOP - A Dunlop tudja, hogy mit jelent a vezetés szeretete


Dunlop, több mint 120 éve van hatással a világra. Még 1888-ban történt, hogy John Boyd Dunlop, egy Belfastban élő skót állatorvos fia triciklijén a tömör gumikat vékony gumiszalagokra cserélte le, amelyeket összeragasztott és levegőt pumpált a belsejükbe. Ez volt az első lépés egy olyan márka megszületésében, amely a világ legismertebb és széles körben ismert termékeinek egyikét forgalmazza. A Dunlop tudja, hogy mit jelent a vezetés szeretete. Speciális kialakítású gumiabroncsaik minden időben a legjobbat hozzák ki a járműből.   A világ legjobb sportautói is ilyen gumikat használnak A sport- és luxusautók vezető gyártóival együttműködve verhetetlenné teszik az aszfalt ördögeit. Nem csoda hát, hogy a Porsche 911 Carrera, az 5-ös BMW sorozat, az Audi TT és a Mercedes SLK is gyárilag Dunlop gumikkal szerelt. A Dunlop gumiabroncsok mindenki számára a teljesítmény és a minőség zálogát jelentik.  

 

bővebben

HANKOOK - A vezetés érzelem

1941 - A vállalat alapítása, mely az első gumiabroncsgyár volt Koreában.
1981 - A cég leányvállalatának létrehozása az USA-ban, Hankook Tire America Corporation néven
2006 - Az alapkő letétele az első európai gyárban, mely Magyarországon, Dunaújvárosban épül

A világ egyik legnagyobb és leggyorsabban terjeszkedő gumiabroncs gyártója, mely személygépkocsik, kisteheratók (SUV, RV, stb.) tehergépkocsik és buszok számára állít elő radiál abroncsokat.
A világ minden táján 185 országban teljesített értékesítésein keresztül a Hankook Tire a hetedik helyen áll a világszinten elért árbevétel tekintetében.

A vállalat 14 000-nél több alkalmazottat foglalkoztat 4 helyi főirodán keresztül. 20 tengerentúli fiókvállalattal és 5 kutató-fejlesztő központtal rendelkezik a világ minden táján, bevételeinek 70%-a a tengerentúli piacokról származik.

A Hankook Magyarország legnagyobb abroncsgyára -Több mint 70 éves tapasztalat az abroncsgyártásban -Évente több, mint 70 millió legyártott abroncs -Értékesítés világszerte 170 országban -Első szerelés a következő autómárkáknak: Ford, GM, VW, AUDI, KIA, Renault, Hyundai..

különféle Mercedes-Benz személygépkocsi, SUV és tehergépkocsi modellek gyári felszerelés beszállítójaként ismert, valamint az Audi a Hankook gumiabroncsait választotta az Audi A4 és Audi A4 Avant új generációjának eredeti gyári felszereléseként.

bővebben


Auto-Stop.hu | nyári gumi | téli gumi | négyévszakos gumi | webáruház: autógumi - felni | 2012 Minden jog fenntartva! |
Webáruház készítés: LIW intermedia